Hukuk ve Danışmanlik Pleksi Kapı Tabelası

Hukuk ve Danışmanlik Pleksi Kapı Tabelası
Hukuk ve Danışmanlik Pleksi Kapı Tabelası modelleri genellikle koyu renkler kullanılarak yapılmaktadır. Koyu renklerin yanında ise açık renk olarak beyaz renk kullanılmaktadır. En çok tercih edilen renk kombinasyonu ise; siyah tabela üstüne gri renkte yapılan yazılardır. Avukatlık mesleği deyince aklımıza genellikle düzen ve tertipli olmak gelir. Bu nedenle avukat tabelası modelleri genellikle sade ve düzenli bir tasarıma sahiptir. Bu tasarımlar grafik tasarım uzmanları tarafından yapılmakta ve bizlere ulaşmaktadır.
Hukuk ve Danışmanlik Pleksi Kapı Tabelası çeşitleri olarak ise tek bir seçenek vardır. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi sınırlamalar söz konusu olduğundan dolayı tek çeşit tabela tipi vardır. Ancak görsel logolar ile tabelanızı daha çekici hale getirebilirsiniz. Avukat tabela çeşitleri, tabelayı yaparken kullanılan malzemeye göre de değişmektedir. Ayrıca malzeme konusuna değinmişken, tabelanızı yaptırırken dikkat etmeniz gereken bir diğer konu da malzemenin dayanıklılığıdır. Dayanıklı bir malzemeden yapılan tabelanız daha uzun ömürlü olacaktır.
Hukuk ve Danışmanlik Pleksi Kapı Tabelası örnekleri modellerini incelerseniz tasarımların sade ve birbirine benzer tasarımlar olduğunu görürsünüz. Ancak Avukat tabelası örnekleri olarak tek tip bir tabela çeşidi olsa da kullanılan malzeme ve yazı tipi değiştirilerek bu örnekler çoğaltılabilir.
Avukat tabelası belirli sınırlamalar olduğu için her renkte ve boyutta yapılamaktadır.. Bu sınırlandırmaları sıralarsak; tek bir avukatın çalıştığı avukatlık bürosunda avukat tabelası modelinin boyutunun 70 cm * 100 cm olması gerekmektedir. İki veya daha fazla avukatın çalıştığı bir avukatlık bürosunda ise tabela ölçüleri 100 cm * 150 cm’ e kadar olabilmektedir. Renk konusunda da bir sınırlandırma mevcuttur. Tabelalarda birçok rengin bir arada kullanılması yasaktır. Ayrıca tabelalarda ışıklandırma yapmak da aynı şekilde yasaktır. Avukatlık tabelası yapılırken dikkat edilmesi gereken bir diğer konuda; tabelada sadece ad, soyadı, akademik unvan ve büronun bulunduğu kat ve dairenin belirtilebilmesidir. Ayrıca ortak açılan bir avukatlık bürosunda ortakların isimlerinin arasında avukatlık ortağı ibaresinin yer alması gerekmektedir. Bunun dışında avukat tabelası, bulunduğu binanın girişine, giriş koridoruna, giriş holüne ve büro giriş kapısının yanına asılabilir. Bina üst cephelerine, balkonlara ve pencerelere ise tabela asmak yasaktır.
—————————————————————————————————————————————————————————————–
Bu Konuyu Begendiyseniz Hukuk ve Danışmanlık Ofis Tabelası
konusuda dikkatinizi çekebilir.